Algemene voorwaarden


Aanbod

Het aanbod van de producten op www.manonandme.nl is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Omdat ik maar één paar van elk maak, is de voorraad klein. Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de klant reeds heeft plaatsgevonden, dan heeft de klant de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt door Manon & Me contact opgenomen met de klant. 


BTW

Manon & Me is vrijgesteld van BTW betalingen door gebruik te maken van de kleine ondernemersregeling. Er wordt bij de verkoop dan ook geen BTW berekend.


Verzending

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95. De verzendkosten naar het buitenland bedragen €9,95. Het vervoer gaat via brievenbuspakket van DHL. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Ik streef er naar dit dezelfde dag nog te doen, dit is echter niet altijd mogelijk. Het verpakken van de bestellingen van Manon & Me wordt altijd met de grootste zorg gedaan en Manon & Me kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele transportschade.


Retourneren

Retouren kunnen gedaan worden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Retouren moeten aangemeld worden via privébericht of email. De oorbellen moeten in de originele verpakkingen retour gestuurd worden en mogen niet beschadigd of gedragen zijn. Deze regels gelden ook voor artikelen verkregen via de Sale.Privacy

Manon & Me respecteert de privacy van alle klanten. De gegevens verkregen via de site, zullen alleen voor onze eigen doeleinden worden gebruikt en niet gedeeld worden met derden.


Contact

Bij vragen en of klachten kan er een mail gestuurd worden naar manonandme@gmail.com. Hier wordt zo snel mogelijk op gereageerd.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram