Nieuws


De salon is gesloten wegens vakantie vanaf maandag 12 september tot en met zondag 2 oktober

De agenda begint aardig vol te lopen, plan nu alvast je afspraak door op deze button te klikken.

ReserverenSpecialisaties Biopeeling en Microneedling

Inmiddels heb ik beide trainingen afgerond en ben ik fanatiek aan de slag gegaan met behandelen. Maar wat zijn deze behandelingen nou precies en waarom is dit iets voor jou?

Biopeeling

Huid verbeterende behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van algen, kruiden en zeewier. De huid gaat zichzelf van binnenuit herstellen met een zichtbaar resultaat! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Deze behandeling is inzetbaar voor allerlei huidproblemen zoals: Doffe/grauwe huid, acne/puistjes, grove porieën. 


Microneedling

Tijdens de behandeling worden er micro kanaaltjes gemaakt in de huid. De huid wordt aangezet tot herstel, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de werkstoffen van onze serums kunnen dieper en beter doordringen. Na de behandeling gaat de huid zichzelf herstellen met glad collageen (natuurlijke huideigen eiwitten) met als resultaat een stevigere huidstructuur. Rimpeltjes worden opgevuld, de huid straalt en wordt egaler. Ook voor littekens, hyperpigmentatie en huidverkleuringen is deze behandeling een echte aanrader. Heb je ook last van onzuiverheden? Dan is de combinatie van Biopeeling en Microneedling de ultieme oplossing! 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram