Nieuws


Wij zijn zo blij! Op 02-10-2021 ben ik uitgerekend en rond deze datum mogen wij dus ons eerste kindje verwachten. 

Vanaf 01-06-2021 werk ik daarom nog maar 1 dag in de week in mijn salon.  Ik wil graag mijn vaste klanten de ruimte kunnen bieden om iedere paar weken terecht te kunnen bij mij, hier door kan ik helaas geen nieuwe klanten meer plannen. Dit betekent ook dat ik mijn online boekingssysteem heb moeten sluiten. Vaste klanten kunnen natuurlijk wel een afspraak inplannen, hier voor kunnen ze mij bereiken op 06-30592722.

Mijn zwangerschapsverlof staat gepland van  06-09-2021 tot 04-01-2022. Gedurende deze periode is de salon volledig gesloten. Producten kunnen wel besteld worden door contact met mij op te nemen via 06-30592722.

Een huidaandoening die wordt veroorzaakt door overbelasting en wrijving op de huid. Het dragen van gezichtsmaskers zorgt voor een toename van warmte, wrijving en afscherming. Samen met een vochtige omgeving door ademen, praten of zweten, is dit een recept voor puistjes. Bovendien kunnen de langdurige afdekking, warmte en zweet ervoor zorgen dat de huid droog, jeukend en ruw wordt.


Maar wat kan je eraan doen?
Hierbij een aantal tips wat je hier thuis aan kunt doen:

1. Houdt de huid goed schoon en reinig met een milde cleanser. Reinigen voordat je het gezichtsmasker opzet voorkomt het insluiten van onzuiverheden.
2. Drink voldoende water om het vochtniveau op peil te houden en uitdroging tegen te gaan.
3. Gebruik producten die de vochtbalans herstellen, zoals hydraterende crèmes en serums met Hyaluronzuur.
4. Vermijd producten met een hoog siliconengehalte. Siliconen sluiten de huid gedeeltelijk af en samen met een masker zorgen zij ervoor dat de huid niet optimaal kan ademen.
5. Vermijd het gebruik van foundation. Make-up onder het gezichtsmasker verstopt de poriën en kan de klachten erger maken.
6. Gebruik dagelijks een schoon masker. Eenmalige gezichtsmaskers (het woord zegt het al), zijn echt voor eenmalig gebruik.
7. Vermijd producten met irriterende ingrediënten, de huid heeft het al zwaar genoeg.
8. Verzorg de huid ’s avonds alsof het een ritueel is. Goed reinigen en extra aandacht ‘s avonds betaalt zich de volgende morgen terug!

Uiteraard is een behandeling in de salon aan te raden om de Maskne nog beter en sneller onder controle te kunnen krijgen. Daarnaast kan ik in de salon de juiste producten passend bij jouw huidtype adviseren.


Specialisaties Biopeeling en Microneedling

Inmiddels heb ik beide trainingen afgerond en ben ik fanatiek aan de slag gegaan met behandelen. Maar wat zijn deze behandelingen nou precies en waarom is dit iets voor jou?

Biopeeling

Huid verbeterende behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van algen, kruiden en zeewier. De huid gaat zichzelf van binnenuit herstellen met een zichtbaar resultaat! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Deze behandeling is inzetbaar voor allerlei huidproblemen zoals: Doffe/grauwe huid, acne/puistjes, grove porieën. Ook is de Bio Peeling echt een aanrader bij "Maskne" (Mondmasker acne)!


Microneedling

Tijdens de behandeling worden er micro kanaaltjes gemaakt in de huid. De huid wordt aangezet tot herstel, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de werkstoffen van onze serums kunnen dieper en beter doordringen. Na de behandeling gaat de huid zichzelf herstellen met glad collageen (natuurlijke huideigen eiwitten) met als resultaat een stevigere huidstructuur. Rimpeltjes worden opgevuld, de huid straalt en wordt egaler. Ook voor littekens, hyperpigmentatie en huidverkleuringen is deze behandeling een echte aanrader. Heb je ook last van onzuiverheden? Dan is de combinatie van Biopeeling en Microneedling de ultieme oplossing! 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram